Lidl Shop

Обслужване и контакти

Контакти

За клиенти

Имате въпроси за нашите продукти, за работното време на магазините или търсите ръководство за употреба на конкретен артикул? Тук може да се запознаете с отговорите на често задавани въпроси. Нашият екип за обслужване на клиенти също винаги е на ваше разположение – обърнете се към тях през формата за контакт, чрез функцията за чат, през социалните ни канали или по телефона.

Kontak für Berwerber

Кариера в Lidl

Ако искате да бъдете част от нашия екип, инициативни сте и поемате отговорност, кандидатствайте при нас. Работим в силен екип, ориентирани винаги към отлични резултати и устойчив успех. Предлагаме едни от най-добрите условия за работа на пазара – атрактивно възнаграждение, възможности за реализация в различни сектори и постоянна инвестиция в развитието и обучението на нашите служители. Вярваме в ефективното и вдъхновяващо управление, затова насърчаваме хората в тяхното развитие и постигането на амбициозни резултати. Заставаме зад принципи като коректно и честно отношение и взаимно уважение и заедно допринасяме за успеха на Лидл България. 

Lidl Logo

За представители на медиите

Ако сте представител на медиите и търсите бърз достъп до актуални новини за Лидл България, посетете нашия Медиен център. Той обединява на едно място всички важни прессъобщения, снимки или видеоматериали, свързани с компанията и нашите продукти. 

Цялата информация и лицето за контакт при медийни запитвания ще намерите тук.

Lidl Shop

Недвижими имоти

С нашите различни концепции за магазини ние предлагаме подходящо решение за всяка локация – независимо дали става дума за централни градски райони или покрайнините на града. На нашата страница за недвижими имоти ще намерите пълната информация относно концепциите ни за магазини и логистични центрове. Искате да предложите недвижима собственост? Тук ще намерите възможностите за контакт за всички региони в България.

За доставчици

За доставчици

Искате да сте част от успешна мрежа? В Lidl знаем, че само чрез дългосрочни и успешни партньорства можем да гарантираме, че в нашите магазини ежедневно предлагаме качествени продукти с оптимално съотношение качество-цена. С Вашите продукти искате да допринесете и за удовлетвореността на нашите клиенти? Можете да се свържете с нас чрез формата за контакт.