Отбор Джаферович - готов за спортни предизвикателства

Тениски за цялото семейство от днес в Lidl

18.04.2019 12:00:00 | София

Hohenstein

18 април 2019 г., гр. София. От днес почитателите на качествен текстил на оптимални цени могат да намерят в Lidl различни тениски за цялото семейство от собствени марки Esmara, Livergy и Pepperts. Семействата могат да комбинират мъжка и момчешка, както и дамска и момичешка тениска с еднакви цветове и шарки за истинска отборна игра.

Семейство Джаферович, което вече изпробва някои от текстилните предложения в Lidl, този път включва и децата и така отбор Джаферович е напълно готов за игра и пролетни забавления на открито.

„Не е тайна, че в нашето семейство сме почитатели на дрехите в Lidl, а седмицата на тениски за цялото семейство ни вдъхнови да включим Бо и Леа, за да си направим мъжки и женски отбор. Мъжете избраха еднакви зелени тениски, заради любимия си футболен тийм, а ние с Леа заложихме на лилаво,“ сподели Жени Джаферович.

Със своите 7 собствени марки Lidl осигурява  богато разнообразие от качествен текстил за цялото семейство и дома – от бебешката линия Lupilu и дрехите за деца и юноши под марката Pepperts, през висококачествените дамски и мъжки линии – Esmara и Livergy, които освен стилни, ежедневни и спортни дрехи, имат и серия за бельо, до Crivit – специална серия за спорт и активна почивка, както и текстил за дома Meradiso.

Качеството на текстилните продукти от собствените марки на Lidl е гарантирано от немския изследователски институт Hohenstein. Текстилът преминава през множество тестове за издръжливост, удобство, точност на размерите, здравина, липса на вредни вещества в тъканите и много други, за да достигне до крайния потребител само най-доброто.

Специалните предложения тениски за цялото семейство могат да бъдат намерени във всички магазини на веригата от днес, 18 април, до изчерпване на количествата. 

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 30 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 94 магазина в 46 града и близо 2700 служители, а марката Lidl е затвърдила водещата си позиция на пазара на хранителни стоки. 

За контакт

Милена Димитрова
milenas.dimitrova@lidl.bg
+359 879 446 551

Категория


Сподели

Покажи още