19-метровият коледен камион на Coca-Cola завършва своята обиколка в Lidl

Последна спирка на коледното градче ще бъде Перник

21.12.2023 11:00:00 | София

лого

Часове преди магията на Коледа да завладее всички Лидл България и Coca-Cola се обединяват за вълшебно коледно изживяване в Перник. Всички желаещи имат възможност да посетят популярното коледно градче на 24 декември между 10 и 13 часа в пространството пред магазин Lidl в търговски комплекс „HOLIDAY PARK“ на ул. „Захари Зограф“ № 159. Това е и своеобразен финал на обиколката на иконичния камион, който посети девет града в цялата страна.

Последната спирка на камиона и коледното градче дава възможност на посетителите да предадат доброто нататък, споделяйки вълшебството на празника с близки и приятели. Заедно с емблематичния камион и Дядо Коледа ще пристигнат различни инсталации за забавление, пищна коледна декорация, фото-кът и магична дигитална коледна елха.

Така перничани и гостите на града ще имат възможност да се заредят с двойно повече коледното настроение не само с обичаните собствени марки на Lidl Favorina и Deluxe, но и с приятно прекарани няколко часа в празничното градче пред магазина точно в навечерието на Коледа.

За контакт


Сподели

Покажи още