Lidl стартира кампания със специални предложения и намаления до 60%

„Фурната на Lidl” предлага над 50 вида печива с високо качество и оптимални цени

29.01.2024 11:00:00 | София

лого

„Фурната на Lidl“ ще зарадва своите потребители с атрактивни оферти и предложения като част от нова кампания с любими печива и закуски всяка седмица и намаления до 60%. Ръжено-пшеничен хляб, френска багета със семена и донат с лешници и бял шоколад са само част от над 50-те вида хляб и любими сладки и солени закуски, които потребителите могат да открият в магазинната мрежа на Lidl в цялата страна. Голямото разнообразие от хляб, сладки и солени закуски е с познатото за веригата високо качество и оптимални цена. 

Кампанията е съпътствана от емоционално видео, което разкрива, как любовта говори още един неподозиран език. С разнообразието от печива във „Фурната на Lidl“ смарт дискаунтърът помага на своите клиенти да кажат "обичам те" по един изненадващо вкусен начин.

А от днес до 4 февруари с 35% отстъпка от „Фурната на Lidl“ може да бъде намерен кръгъл хляб с картофено пюре и лук, 400 г за 1, 29 лв., мини пърленка с 51% намаление за 0,15 лв. за брой, както и кроасан с шунка и кашкавал с 33% отстъпка за 1,19 лв. за брой. От сладките печива изгодните предложения тази седмица включват донат маршмелоу за 1,19 л.в, както и различни видове мъфини на цена от 1,29 лв. за брой.

За всички Lidl Plus потребители от веригата са подготвили и атрактивно предложение за 60% намаление на френска закуска със стафиди и крем на цена от 0,59 лв. за всеки втори продукт. Любителите на така популярния бейгъл в Lidl могат да открият от 29.01 до 4.02 вкусното геврече на цена от 1,39 лв. за брой. 

За контакт


Сподели

Покажи още