Над 160 продукта за Великден в Lidl

Специалната селекция включва артикули от ексклузивните серии Favorina и Deluxe

26.03.2024 11:00:00 | София

лого

От тази седмица специалната великденска селекция от над 160 продукта на сериите Favorina и Deluxe е налична в цялата търговска мрежа на Lidl в страната. Празничните марки могат да бъдат открити ексклузивно около Коледа и Великден и са еталон за разнообразие и високо качество.

Сред многообразието от интересни сладки изкушения на Favorina тази седмица са кошничка с шоколадови фигурки, разнообразие от маслени бисквити, шоколадов великденски заек, панетоне със стафиди и панетоне с шоколадови парченца, както и италиански козуначен сладкиш със захаросани портокалови корички и бадеми. За да се погрижат за вкусното празнично меню, клиентите имат възможност да закупят и кашкавал от краве мляко с парафиново покритие, език от младо телешко, биволска луканка и биволски суджук на марката Deluxe. Освен това, великденските предложения включват и разнообразие от пролетна декорация. 

Кампанията на смарт ритейлъра, под надслов „Един необикновен Великден“, стартира няколко седмици преди отбелязването на големия християнски празник, което дава възможност на домакинствата да планират и да се подготвят за него, без да натоварват семейния бюджет.

За контакт


Сподели

Покажи още