Нова игра в Lidl Plus носи 200 купона с отстъпки до 100 лв.

С рулетката в мобилното приложение клиентите печелят купони, равни на стойността на последната им покупка, или до 50% намаление на любими продукти

03.01.2024 11:00:00 | София

лого

Още в първите дни от новата година смарт ритейлърът Lidl дава възможност на всички свои клиенти да спечелят изненади в приложението Lidl Plus. В продължение на две седмици до 14 януари всеки, който закупи продукти на стойност минимум 10 лв. и сканира своя Lidl Plus на каса, има възможност да се включи в специалната игра.

След плащане на направената покупка и сканиране на приложението, се появява прозорец с възможност за завъртане на рулетка, която носи награди. Изненадите, които могат да се паднат при участие, са 1 от 200 купона за парична отстъпка, или 1 от 50 000 купона за до -50% намаление за любими продукти. Купонът за паричната отстъпка се равнява на размера на последната направена покупка до максимум 100 лв.

Участникът в играта разбира веднага дали е спечелил награда или не. В случай на печалба, наградата ще се покаже в секцията „Kупони“ и може да бъде използвана при следващо пазаруване в срок от седем дни от деня на получаването.

С мобилно приложение Lidl Plus клиентите на веригата пазаруват още по-изгодно и освен до седмичните купони, с него те имат достъп и до специални оферти в секцията „Партньори“. Всички предложения са подбрани така, че да са съобразени с нуждите на клиентите и да бъдат полезни за цялото семейство. Сред тях са зареждане с намаление в бензиностанциите OMV, намаления за билети в Софийската опера и балет, различни видове застраховки от SDI и много други. Отстъпките се актуализират всеки месец и така предлагат истинска добавена стойност към редовното използване на приложението.

Повече за участието в играта можете да видите тук.

За контакт


Сподели

Покажи още