Стартира тазгодишната стажантска програма на Лидл България

10 стажанти ще имат шанса да работят по конкретни проекти в компанията

15.02.2024 11:00:00 | София

лого

За пета година Лидл България дава възможност за платен стаж по конкретни проекти на студенти от различни специалности от страната и чужбина. Стажът ще се проведе за период от два месеца – от 1 юли до 30 август, а всички студенти могат да кандидатстват от 15 февруари до 15 май.

Тази година отворени позиции за стажанти ще има в отделите „Корпоративни комуникации“, „Администрация“, „Продажби“, „Логистика“, „Управление на стоки“, „Право и нормативно съответствие“, „Човешки ресурси“ и „Lidl Plus“.

Освен месечно възнаграждение от 1 000 лева, те ще получат ваучери за храна на стойност 200 лева,  пет дни неплатен отпуск и един допълнителен ден отпуск за рожден ден, ако е в рамките на програмата, както и много специални подаръци.

Младежите ще имат и възможността да усвоят ценни знания и умения под ръководството на персонален ментор, както и чрез различните обучения, предвидени по време на стажа им. Бизнес комуникация, изграждане на личен бранд в социалните мрежи и презентационни умения са само част от темите, в които одобрените студенти ще могат да се усъвършенстват.

Още при попълването на кандидатурата си студентите трябва да изберат и проекта, по който искат да работят. В края на стажа те ще представят резултатите пред мениджмънта на компанията. Най-добре представилите се студенти ще имат шанс да продължат да се развиват в  Лидл България.

Всяка година интересът към стажантската програма на компанията става все по-голям. В миналото издание над 229 студенти от университети в България и Европа подадоха заявления за участие, като сред тях имаше и чужденци. Сред кандидатите бяха и хора, които са участвали в практикантската програма на компанията, ученици в дуална форма на обучение, провели своята практика в Lidl, а дори и настоящи служители, които виждат в работата по проект по време на стажа възможност да натрупат нови знания в различна област.

Подробна информация за всички проекти и детайли за позициите тази година могат да бъдат открити на jobs.lidl.bg.

За контакт


Сподели

Покажи още