Лидл България подкрепя дванадесетото издание на Фамилатлон

Тази година най-големият семеен празник се провежда онлайн

02.07.2020 12:00:00 | София

logo

Лидл България е основен партньор на тазгодишното издание на Фамилатлон, като продължение на инициативите и проектите на веригата за подкрепа на младите семейства в грижата им за техните деца. Поради динамичната ситуация в страната, дванадесетото издание на най-големия празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот се провежда в онлайн формат от 27 юни до 5 юли. 

Лидл България ще вземе участие в онлайн събитието в категорията за здравословно и балансирано хранене, като веригата е подготвила специална изненада за всички любители на полезната храна. Тази събота, 4 юли от 10:00 ч. в профила на Лидл България във Фейсбук, шеф Таньо Шишков ще очаква всички желаещи, за да приготви на живо една от рецептите, част от първата кулинарна книга за деца на Lidl „Малки рецепти от големи готвачи“. 

Тазгодишното издание на Фамилатлон ще продължи девет дни, събирайки малки и големи от цялата страна заедно за няколко дни изпълнени с игри и забавления. За поредна година най-големият семеен празник дава възможност на родители, техните децата и роднини да се забавляват заедно. Всички желаещи могат да се включат онлайн, за да изпробват нов спорт, да намерят ново хоби или просто да прекарат по приятен начин свободното си време. Една от основните цели на Фамилатлон е да представи изобилието от организации, които провеждат извънкласни занимания за развитие на децата и предоставя уроци, които се провеждат на открито на теми свързани със спорта и здравословния начин на живот.

За контакт


Сподели

Покажи още