Lidl откри тридесетия си магазин в София

07.09.2020 12:00:00 | София

logo

Днес отвори врати най-новият Lidl магазин в страната, който се намира в кв. Горубляне в столицата на бул. „Самоковско шосе“ №99. Това е първият обект в квартала, 103-ият магазин на веригата в България и 30-ият в гр. София. Откриването на обекта се проведе при стриктно спазване на всички мерки за безопасност и защита на здравето на клиенти и служители.

Най-новият обект е построен съобразно новата концепция на марката, с идея да отговори в максимална степен на изискванията и предпочитанията на потребителите. Той се отличава с модерен вътрешен дизайн, широки и удобни коридори, ефективна подредба на стоките, както и с висока енергийна ефективност. Разполага с паркинг със 79 паркоместа, модерна и уютна търговска зала с обща площ от 1326 кв. м., а с откриването му веригата разкри и 25 нови работни места.

Магазинът се намира в непосредствена близост до два ключови булеварда в столицата и предлага постъпи и от бул. „Самоковско шосе“, и от Околовръстен път. Той ще бъде удобна за пазаруване локация, особено при новоизграждащото се скоростно трасе на Околовръстното шосе, което ще има все по-голяма натовареност в бъдеще. С този нов обект веригата ще да даде достъп на все повече потребители до богат асортимент от стоки на оптимално съотношение качество-цена и стотици стоки от родни производители, ще пести времето им и ще прави пазаруването още по-лесно и приятно за тях.

За откриването Лидл България ще предложи и специална брошура с намалени хранителни и нехранителни продукти (месни продукти, бира, кашкавал, електрически инструменти и други), а талони за еднократна отстъпка, валидни само за този обект, ще зарадват клиентите в първите две седмици след отварянето му. Всеки клиент, който пазарува за минимум 25 лв. в периода 07-13.09., ще получи талон за отстъпка от 50% за избрани сирена с марките Родна стряха и Milbona. А любителите на бирата, пазарували за минимум 25 лв. в периода 14-20.09., ще могат да се насладят на любимата си кехлибарена напитка, гарнирана с хрупкав чипс. Те ще получат талони за отстъпка от 50% за избрани артикули от марките Perlenbacher и Snack Day.

За контакт


Сподели

Покажи още