Lidl Plus е най-сваляното приложение у нас в App Store и Google Play

Вече 5-та седмица българските потребители нареждат Lidl Plus като най-предпочитана мобилна апликация

03.11.2020 12:00:00 | София

лого

Още от първата седмица на Lidl Plus в App Store и Google Play, приложението стана най-сваляното и в двата водещи онлайн магазина за мобилни апликации. До момента продължава да бъде най-предпочитаното приложение от българите, ползващи и Android, и iOS устройства. С него потребителите ползват допълнителни предимства, надграждащи всички останали промоции и отстъпки, които веригата традиционно предлага в магазините си.

Основните инструменти, които приложението предлага са купони и Lidl Plus оферти. Купоните са седмични предложения с различни отстъпки, които се активират преди самата покупка и се използват еднократно, а специалните оферти също предлагат допълнителни отстъпки, но могат да се използват многократно, без да се активират предварително. Освен двете възможности за спестяване, апликацията предлага и скреч карта, която се генерира автоматично след всяка направена покупка, при която приложението се сканира на касата. Тя дава възможност за спечелване на допълнителен купон с отстъпка.

Иновативна за българския пазар функционалност е дигиталната касова бележка – копие на оригиналния касов бон, която се запазва в профила на потребителя след пазаруване с Lidl Plus. Всички дигитални касови бележки се съхраняват в профила за период от 3 години. С тях потребителите могат да направят бърза справка колко са спестили, да планират бюджета си или да ги използват при рекламация или търговска гаранция на нехранителни продукти. Lidl Plus включва и избор на любим магазин, предоставяйки релевантна за потребителя информация, свързана с конкретния магазин – промяна на работно време, провеждане на специални събития, оферти, валидни само за този магазин и др. Апликацията не е пропуснала и седмичната брошура, информираща за нови продукти и актуални предложения.

Повече за Lidl Plus можете да намерите на: https://www.lidl.bg/lidl-plus

За контакт


Сподели

Покажи още