Lidl ще зарадва клиентите си с поредното невероятно музикално изживяване с Лили Иванова

На път за вкъщи се насладете на двата най-нови албума на Лили Иванова, които ще се предлагат в магазините на веригата в цялата страна

21.08.2020 12:00:00 | София

logo

Лидл България продължава да изненадва своите клиенти, като им предоставя възможности за пълноценни моменти със стойностна българска музика. От 24 август до 24 септември ексклузивно в магазините на търговската верига в цялата страна клиентите могат да открият двата най-нови албума на Лили Иванова – двойният албум „Севдана“ и специалното лимитирано издание на Live концертите ѝ в Зала 1 на НДК на 8, 9 и 10 декември 2019 г.

Почитателите на Лили Иванова ще могат да закупят майсторския концертен албум, който е записан през декември 2019 г. и е кулминацията на незабравимото ѝ музикално турне. Това е първият LIVE албум в кариерата на Лили Иванова.

Вторият албум носи името „Севдана“ и ще омагьоса всички почитатели с 32 красиви композиции, водени от този нов шедьовър – едноименната песен „Севдана“. Двойният диск съдържа както нова музика от Лили Иванова, така и обичани песни от миналото, но с нов аранжимент.

Партньорството между Лили Иванова и Лидл България започва преди седем години. То отразява усилията на веригата в подкрепа на българската култура и желанието ѝ да предоставя разнообразни възможности на своите клиенти за повече пълноценни мигове.