Lidl стартира нова онлайн поредица в YouTube

В „Къщата на Lidl” всяка седмица четирима експерти ще споделят креативни съвети в различни тематични области

02.11.2020 12:00:00 | София

logo

Лидл България стартира онлайн поредица с видео съвети, под надслов „Къщата на Lidl”. След успеха на кастинга за бъдещи YouTube звезди, проведен през пролетта, се откроиха четирима свежари, чийто интереси са свързани с мода и красота, спорт и здраве, изкуство и занаяти, дом и градина.

Всяка събота Lidl експертите ще вдъхновяват онлайн публиката, доказвайки, че изпълнението на мечтания проект, може да се превърне в реалност. И да демонстрират как с леко побутване от страна на четиримата експерти, достъпни материали, малки хитринки и голямо количество Lidl находки всеки ентусиаст може да се превърне в специалист.

Екипът на новите Lidl експерти включва Дино - самоук майстор, който построявайки цяла къща почти сам се превръща в истинско доказателство, че желанието е много по-важно от опита; Бояна - истински експерт по проектите тип „направи си сам“, притежаваща изключителния талант, със своята сръчност, да направи от нищо нещо. Третият специалист е Павлина - програмист с изключителен усет за красивото и истински експерт по мода, а перфектната четворка се допълва от Михаела, която е многократна републиканска шампионка по кану-каяк. Тя с удоволствие ще разкрие тайните на здравословното хранене и правилното спортуване.

Първият епизод на най-новия проект на компанията ще бъде качен на 7 ноември в YouTube канала на Лидл България. Всяка седмица, в продължение на една година, четиримата експерти ще споделят съвети в четирите области, ще вдъхновяват последователите си и ще им споделят за най-новите Lidl находки. Чрез видеата от „Къщата на Lidl“ новите звезди ще показват практични, лесни и бързи начини за изработване на различни неща, малки трикове за мода и красота и съвети за здравословен и балансиран начин на живот.

Вижте промото на поредицата тук: https://www.youtube.com/watch?v=zTNsyPm_uuQ

За контакт


Сподели

Покажи още