Над 100 артикула в Lidl помагат на родителите в подготовката за новата учебна година

01.09.2020 12:00:00 | София

лого

Две седмици преди началото на новата учебна година, родителите са в трескава подготовката за старта ѝ. За поредна година Lidl улеснява избора им, като концентрира всичко необходимо за 15-ти септември на едно място – от традиционни ученически пособия до качествен текстил и предложения за училищен обяд.

В магазините на веригата в цялата страна могат да се намерят напълно задължителните за всеки ученик пособия като тетрадки, етикети, химикалки, боички, блокчета, както и по-широк избор от раници за деца и тийнейджъри, несесери и всички прилежащи пособия, с които да бъдат попълнени. В допълнение към този спектър родителите могат да открият и качествен детски текстил, в това число плюшени якета, суитшърти и тениски. А най-малките родителите могат да зарадват със занимателни игри, магически дъски и дървени играчки, които развиват моториката, креативността и логическото мислене на малчуганите.

Първият учебен ден и подготовката за него носи много вълнение и емоции на цялото семейство. Lidl за поредна година се грижи за учениците, на които след дългата ваканция им предстои да влязат „свежари в час“, а родителите да спестят време и средства без това да е за сметка на качеството.

За контакт


Сподели

Покажи още