Остават по-малко от две седмици за участие в лятното предизвикателство на Lidl

На 1 септември 33 късметлии ще спечелят ваучер за пазаруване на стойност 3000 лв.

19.08.2020 12:00:00 | София

лого

Остават по-малко от две седмици за желаещите да се включат в лятното предизвикателство на Lidl. На 1 септември, веригата ще изтегли имената на 33 късметлии, които ще получат ваучер на стойност 3000 лв. за пазаруване в 102-та магазина на Лидл България в цялата страна.

За трета поредна година, Лидл България ще зарадва 33 от своите клиенти с ваучери, всеки на стойност 3 000 лв. Всеки желаещ да изпробва късмета си и да се съревновава за една от наградите трябва да пазарува в магазините на веригата в страната за минимум 33 лв. и да регистрира своята бележка на www.lidl.bg/3000. В рамките на периода на играта – 1-31 август – всеки желаещ може да участва неограничен брой пъти, като всеки път трябва да регистрира различен касов бон.

Щастливците, които спечелят ваучер за пазаруване, ще могат да използват своите Lidl средства многократно, за закупуване на любимите си продукти във всеки един от магазините на веригата в страната, до изчерпване на сумата. Всички участници следва да запазят своята касова бележка и да представят копие от нея при получаване на награда, в случай, че са един от 33-мата победители. Късметлиите ще бъдат избрани на случаен принцип и ще бъдат обявени в началото на септември на страницата на Лидл България. Повече информация и пълните условия на играта може да откриете на www.lidl.bg/3000.

За контакт


Сподели

Покажи още