Представяме ви семейство Трендафилови от Варна, където лятото разцъфва в сладолед

Варненската фамилия е новият посланик на кампанията на Lidl „Верига от любими продукти на нашето семейство“

19.08.2020 12:00:00 | София

лого

Фамилия Трендафилови от Варна са новите посланици на кампанията на Lidl „Верига от любими продукти на нашето семейство“. Габриела е журналист и икономист по образование, а по призвание кулинар. Заедно със съпруга си отглеждат малката Ивет, която е на 2,6 години и е пакостницата вкъщи. Наскоро създават страница Мини Шеф Ивет, където заедно с малката готвят и представят различни рецепти. Изненадващо за възрастта си, Ивет готви с голямо желание и хъс. Таткото Милен има интересна и динамична професия, която практикува вече седем години - спедитор в морския сектор.

Задружни във всичко, което правят, тримата държат на домашно приготвената храна и винаги са заедно на трапезата. Имат Lidl наблизо, където освен традиционните неща, всеки си има любими продукти, но споделят една обща любов - сладоледа Gelatelli.

Семейството предпочита сладоледите на Lidl, защото има най-различни вкусове и видове, достъпни са и в удобни опаковки – на клечка и в кутия. Ивет обича плодовите вкусове, Милен – по-здравословните, като този с черен шоколад, а Габриела със стафиди и ром.

Тяхно откритие е комбинацията между какаови бисквитки и сладолед с вкус на пъпеш, която намират за изключително приятна. Любимата им рецепта за мелба включва сладолед, разнообразни, пресни плодове, сметана спрей, домашен топинг от манго, домашни вафлени фунийки и бисквитки, настърган черен школад, поръсени с кокосови стърготини за разкош и накрая стръкче мента за съвършен финал.

Затова на тях и на всички останали любители на сладоледа, Lidl предлага над 60 различни вкуса сладолед Gelateli и Ballino. Налични са всички познати форми - на клечка или във фунийка, в кутия за споделяне с близките и като торта и руло за празнични поводи.

А това лято семейство Трендафилови са изправени пред едно много приятно предизвикателство да пробват 11 нови вида сладолед. Сред тях са премиум сладолед с вкус на мед и орех, макадамия, белгийски шоколад и солен карамел за вечно експериментиращите, както и горещите предложения за сезона - сладолед фуния с вкус на вишна, свеж пъпеш и сладолед с високо съдържание на протеини за тези, които се грижат за стройната си фигура.

За контакт


Сподели

Покажи още