Семейство Дуцови – осем под един покрив

Многолюдната фамилия е ноемврийският посланик на кампанията на Lidl – „Верига любими продукти на нашето семейство"

10.11.2020 12:00:00 | София

logo

Осем под един покрив – 2 възрастни, 3 деца и 3 домашни любимци. Така изглежда семейство Дуцови от София – ноемврийските посланици на Lidl в кампанията „Верига любими продукти на нашето семейство“.

Главата на семейството – Александър е биолог. Регистрирал е повечето танцуващи мечки и създал първия екип за слагане на нашийници за проследяване на мечките в България. Стефка е психолог, който работи като HR в българска компания. Благодарение на тази специалност успява да въведе организация и ред в многолюдната фамилия. Семейството се радва на близнаците Михаил и Асен, почти на шест, и на 4-годишната Мария. Под покрива на Дуцови са приютени и Хопър и Рия – домашни любимци, спасени от улицата, които съжителстват в пълна хармония и мир с котето Грей.

Самите Дуцови се определят като „глобални Lidl-исти“ – защото пазаруват в различни магазини на веригата, дори и когато са извън България. А основната причина за това е съотношението качество-цена. Пазаруват веднъж седмично, винаги със списък, който винаги надхвърлят, особено когато минат покрай нехранителния асортимент. Инструментите и дрехите за децата са сред най-честите изкушения. Всеки си има любим продукт и сред храните – сирена, бирени пръчици, хамбургери, прясна паста, но всички единодушно най-много обичат прясното месо от зимната селекция на Lidl. Именно с него Стефи приготвя любимия качамак с пръжки и боб в гърне с наденица.

Тайната на домашните рецепти на Стефи може да видите на gotvi.lidl.bg.

За контакт


Сподели

Покажи още