Семейство Явашеви от Бургас - необикновено забавни и в най-обикновените моменти от семейния живот

15.06.2020 12:00:00 | София

logo

Семейството на Росица и Калоян Явашеви от Бургас е четвъртото семейство от кампанията на Lidl „Верига от любими продукти на нашето семейство", която представя български семейства от различни краища на страната. Росица Явашева е майка на три деца – близнаците Микаела и Боримир на 4 години и половина и малкия Габриел на 2 г. и половина.

Калоян е дресьор на папагали. Не само си изкарва хляба с това нетрадиционно занимание, а е и много добър в професията. С питомците си прави невероятни шоута в България и по света, и дори стигна до финала на престижно състезание „Турция търси талант“. Освен да дресира папагали, умее и да пише - толкова забавно, че историите му в социалните мрежи разсмиват хиляди българи.

Да, те наистина са необикновени хора и такива са и щурите им хлапета. Но причината Lidl да ги изберат за посланици през месец юни е не тяхната необикновеност, а точно обратното – това, в което приличат на хиляди други български семейства. А именно – обичта, грижата един за друг, взаимната подкрепа в малките, и в големите житейски битки, умението да правят живота си хубав чрез споделени удоволствия.

Споделят, че с три деца им се налага да пазаруват в Lidl поне два-три пъти в месеца след като са направили сериозен списък. Винаги се натъкват на нещо, което не са планирали, но е от полза за домакинството. Изкушават ги сладките и тестените продукти, но се стремят да ги заменят със свежи плодове и зеленчуци.

Готовите за печене меса и риби им пестят много време, защото с три деца винаги търсят начин за бързи, но и полезни ястия. Ядките, сирената и обезмаслената извара също са сред любимите им продукти. Фенове са на серията „Грил Майстор“, защото освен вкусни, те се приготвят лесно. Освен това в комбинация със салата са балансирана храна за цялото семейство. Нямат любима рецепта, но наблягат на ущипците и на свежата салата.

За семейство Явашеви и за всички привърженици на грила от този петък в Lidl, част от любимите грил продукти ще бъдат с 25% намаление.

За контакт


Сподели

Покажи още