Сериозен интерес към стажантската програма на Lidl

Срокът за кандидатстване е до 30 април

23.04.2020 12:00:00 | София

logo

Всички желаещи студенти могат да кандидатстват за стажантската програма Lidl до 30 април. Те могат да подават документи за участие за една от осемте проектни задачи в различни отдели на компанията в секцията „Ученици и студенти“ на обновения кариерен сайт на Lidl https://jobs.lidl.bg/. Проектните задачи са подходящи за студенти в широк кръг специалности, сред които Право, Маркетинг, Логистика, Бизнес администрация, Човешки ресурси, Икономика, Логистика. На този етап е необходимо само да изпратят своето CV и да отговорят на въпроса защо избират конкретния проект. 

Одобрените кандидати ще имат възможност да добият професионален опит в международна компания, отличена като ТОП работодател от престижния Top Employer Institute. Стажът продължава два месеца – от 15 юли до 11 септември. 800 лева е брутното месечно възнаграждение, към което компанията добавя и 120 лв. ваучери за храна за периода на програмата.

Програмата е с иновативен дизайн и осигурява на стажантите достъп до реална работа в екип и решаване на конкретни практически казуси. Важен елемент от мотивацията на студентите е и фактът, че стажът е заплатен, което в значителна степен повишава както отговорността на приемащите стажанти отдели и екипи, така и на самите участници в програмата. Проектите са структурирани така, че да съдържат съвсем конкретни задачи, засягащи оптимизацията на едни от най-важните процеси в компанията – правни, административни, продажби, логистика и човешки ресурси. 
 

За контакт


Категория


Сподели

Покажи още