Вики, Милена, Яна и Мира – отлична четворка, която се събира на чаша бира

Дамската фамилия по дух е новият посланик на кампанията Lidl „Верига от любими продукти на нашето семейство“

21.07.2020 12:00:00 | София

Студена бира и топло женско приятелство – това е концепцията на Вики, Милена, Яна и Мира, които въпреки многото си ангажименти намират време да споделят моменти заедно.

Вики е юрист и майка на момиченце. Тя е и един от авторите на блога Бебета на път, в който разказва за пътешествията, родителството и отглеждането на деца.

Мира споделя за себе си, че е „рошав консултант по ергономично носене на бебе“. Тя се занимава с  няколко дейности в сферата на родителството и отглеждането на бебета. Обича да се събира с приятелките си на бира, с вкусна храна и много надговаряне, смях и откровено споделяне на емоции.

Яна е студент по финанси и счетоводство и майка на двегодишно момченце. Обича да готви и да пътува. Споделя, че едно от най-хубавите неща на майчинството е, че се е запознала с чудесни жени, с които можем да си пием бирата заедно.

Милена пък е майка на три деца, а нейните приятелки имат всички основания да вярват, че тя заслужава медал за това.

Четирите приятелки са шумна компания, обичат да избират домашна среда или места, където няма да пречат на никого. Типично по женски обсъждат какво ще облекат за срещата си и обикновено си определят дрескод – определен цвят на дрехите или нещо друго, което им хрумва спонтанно.

Цветната компания определя себе си като второ семейство. Освен фенове на бирата в Lidl, споделят, че пазаруват там поне веднъж седмично. Харесват крафт бирата, добрата компания и вкусната храна. Вярват, че жените разбират бирата най-добре и не вярват в клишета. Бирата им носи усещане за лято, приятелски сбирки и лежерност.