лого

Доклад за устойчиво развитие

Доклад за устойчиво развитие 2020-2021

logo

Доклад за устойчиво развитие 2018-2019

Вторият доклад за устойчиво развитие на Лидл България продължава ангажимента на компанията прозрачно и открито да споделя как отговорно развива бизнеса си. Той представя 20-те теми, идентифицирани като важни за заинтересованите страни и дейността на Лидл България през изминалите две години. Всяка от тях е от ключово значение за развитието на бизнеса на веригата по отговорен начин, осигурявайки на клиентите по-качествен и пълноценен начин на живот. Документът е изготвен в съответствие с Global Reporting Initiative Standards (GRI Standards) – една от най-популярните и утвърдени методологии за нефинансово докладване. Както и първият доклад за устойчиво развитие на компанията, този също е преминал проверка от независим одитор в лицето на Ernst & Young. 

лого

Извадка от Доклад за устойчиво развитие 2018-2019

В тази извадка от Доклада за устойчиво развитие 2018 – 2019 на Лидл България можете да прочетете повече за подхода на компанията за устойчиво управление. В нея ще намерите повече информация относно  идентифицирането на въздействията на Лидл България във всеки етап от веригата за създаване на стойност, така че да се увеличат позитивните и намалят негативните влияния от дейността на компанията.

logo

Sustainability Report 2018-2019

Take a look at the English version of Lidl Bulgaria’s Sustainability Report 2018 – 2019.

лого

Доклад за устойчиво развитие

През 2018 г. Лидл България публикува първия си доклад за устойчиво развитие за периода 2016-2017 г. Той е разработен в партньорство с denkstatt България и е първият доклад в ритейл сектора в България, одитиран от консултантска компания в лицето на Ernst&Young. 

Докладът е важна страница, която отваряме в областта на отговорността и устойчивото развитие и пореден пример за прозрачността, с която отчитаме своята дейност. 

logo

Sustainability Development Report

Take a look at the English version of the report.