ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧИ ОТЛИЧИЕТО TRUE LEADER В ГОДИШНАТА КЛАСАЦИЯ НА ICAP БЪЛГАРИЯ

12.12.2019 12:00:00 | София

ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧИ ОТЛИЧИЕТО TRUE LEADER В ГОДИШНАТА КЛАСАЦИЯ НА ICAP БЪЛГАРИЯ

ЛИДЛ БЪЛГАРИЯ ПОЛУЧИ ОТЛИЧИЕТО TRUE LEADER В ГОДИШНАТА КЛАСАЦИЯ НА ICAP БЪЛГАРИЯ

12 декември 2019 г., гр. София. Лидл България бе отличена в категория „Търговия на дребно“ в инициативата TRUE LEADERS на ICAP България сред най-добрите компании в страната. Инициативата отличава компании, отговарящи едновременно на няколко измерими и обективни критерии като висока доходност, увеличение на персонала, кредитна стабилност и водеща позиция в сектора на дейност. Според официално публикувани данни, без намесата на субективното мнение на жури или на резултати от публично проучване. 

„Тази награда е доказателство за успеха на нашия бизнес модел и за доверието и оценката на нашите клиенти. Щастливи сме, че за по-малко от десет години успяхме да постигнем наистина добри резултати в България и да получим десетки отличия. Съвсем отговорно мога да кажа, че зад всяка награда и всяко постижение на компанията стоят нашите служители - близо 3000 души, които със своята ангажираност, професионализъм и отдаденост ежедневно допринасят за нашия успех и превръщат Lidl в една от най-обичаните и предпочитани вериги“, заяви Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България. 

За 7-ма поредна година ICAP Bulgaria отличава водещите компании в България. Организацията е част от ICAP Group - най-голямата Група за бизнес информационни и бизнес услуги в Югоизточна Европа.
 

За контакт

Милена Димитрова
milenas.dimitrova@lidl.bg
+359 879 446 551

Категория


Сподели

Покажи още