Jeans By LIDL – модерни дънки, създадени по технология, щадяща природата

14.04.2020 12:00:00 | София

лого

От 16 април във всички магазини на веригата в цялата страна ще се предлагат дамски и мъжки модели на дънки собствена марка Esmara/Livergy, произведени по специална технология Archroma, щадяща околната среда. Технологията включва метод на боядисване, чрез който се постига с до 92% по-малък разход на вода и до 30% по-малък разход на енергия, като в същото време тя гарантира и висока устойчивост на цветовете.

Екологичният подход е едновременно популярен и устойчив тренд в модната индустрия и вече се налага като отличителен знак за принадлежност към кръга на истински отговорните модни фенове. Почти всички големи брандове предлагат свои „зелени“ серии, а вече към тях се присъединява и достъпната мода, предлагана от Лидл. 
Моделите са в най-актуалните модни визии за сезон пролет/лято 2020 – слим фит и супер скини фит. Предлагат се в разнообразие от цветове и гами - тъмен и светъл деним за дамите и Navy blue и сив за мъжете – наситени цветове, естествени материи и модерна визия. Съчетани с удобен, памучен бял топ – Archroma jeans ще се превърнат в перфектна и стилна пролетна визия, както у дома, така и за навън.

За контакт


Категория


Сподели

Покажи още