Милена Драгийска, Мениджър на годината 2020: „МЕНИДЖЪР НА ГОДИНАТА“ ЗА МЕН ОЗНАЧАВА „ЕКИП НА ГОДИНАТА“

Престижното отличие идва в годината, в която компанията отбелязва 10 успешни години на българския пазар

04.11.2020 12:00:00 | София

logo

Милена Драгийска е Мениджър на годината 2020. Главният изпълнителен директор на Лидл България спечели престижния конкурс и е най-новият носител на титлата за висши мениджърски постижения у нас. Признанието идва в годината, в която компанията отбелязва своята 10-та годишнина на българския пазар, и е признание за съвкупните постижения на целия екип за изминалите 10 години.

Няма по-висококаратно признание за нашата работа от тази титла!", заяви Милена Драгийска при получаването на статуетката. Тя й бе връчена от президента на България Румен Радев по време на официалната церемония, провела се вчера в Националния исторически музей.

Всеки един бранд пулсира с енергията и заряда на хората, които стоят зад него – вече 10 години Lidl пулсира благодарение на заряда на всички наши служители – благодарение на техния неспокоен дух и постоянен стремеж към нещо по-добро. Благодарение на смелостта им да бъдат новатори и искреното желание да случват нещата и да превръщат целите в реалност. Затова – следвайки максимата, че един мениджър е екипът, който стои зад него – приемам това отличие с огромна благодарност и признателност към хората в Lidl. Затова, бих направила следното предложение – когато обявявате тази награда, след Мениджър на годината сложете Екип на годината – всичките онези над 3000 души, които работят в Лидл България",  добави още тя.

Милена Драгийска управлява Лидл България от 2007 г., когато веригата стъпва на българския пазар. От откриването на първите магазини през 2010 до днес, последователната политика и управление, базирано на отговорност, прозрачност и ползотворни партньорски отношения, позиционират компанията сред водещите търговски вериги в страната. Предимствата на специфичния бизнес модел, разнообразната гама продукти с оптимално съотношение качество-цена и въвеждането на редица иновативни практики и модели, налагат Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена и компания, която подхожда честно, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, служители и партньори.

Мениджър на годината е едно от най-престижните отличия в бизнеса с 13-годишна традиция.  Призът се присъжда за изключителни постижения в областта на висшия мениджмънт в България, като финалистите се определят по ясни, прозрачни и високо професионални критерии. Конкурсът се организира от сп. Мениджър, като партньор тази година бе Deloitte Bulgaria, които определиха финалистите чрез специално създадена за конкурса методология.

За контакт


Сподели

Покажи още