Lidl раздава 100 ваучера по 1000 лева за мечтана екскурзия

Веригата е подготвила и нова изненада на потребителите - 100 ваучера по 250 лева

24.02.2020 12:00:00 | София

лого

24 февруари 2020 г., гр. София. И през тази година Лидл България предоставя на потребителите си възможност да превърнат своето мечтано пътуване в реалност. Кампанията „Който пазарува, пътува“ стартира на 2 март и ще продължи до 31 март 2020 г. като в рамките на този период всеки желаещ може да участва неограничен брой пъти. Единственото условие за участие в кампанията е потребителите да пазаруват в магазините на веригата през март за не по-малко от 20 лв. и да регистрират своята бележка на www.lidl.bg/pochivka. По-големият брой регистрирани касои бележки увеличва шансовете на потребителите да бъдат сред 200-те късметлии. От началото на март всяка седмица ще бъдат теглени по 50 печеливши. Датите на томболите са 9, 16 и 23 март и 1 април. Повече информация и пълните условия на играта вижте тук: www.lidl.bg/pochivka

Тази година посланик на кампанията в социалните медии ще бъде Мона Гочев, която освен музикант, актриса и влогър, е и запален пътешественик. Съвсем скоро Мона ще сподели с феновете на вълнуващите приключения и своите малки тайни, които правят нейните пътешествия незабравими, като част от тях са: предпочитаните от нея и семейството й дестинации, как организира своята почивка, колко време подготвя багажа си преди пътуване и без какво не тръгва на път. В своя Инстаграм  профил тя ще даде шанс на 5-ма късметлии, да спечелят ваучер за 20 лв., с който ще могат да пазаруват в магазините на веригата в цялата страна и да се включват във вълнуващото предизвикателство. Желаещите да участват, могат да следят профила й в Инстаграм за повече информация - https://www.instagram.com/monagocheff/.

За Лидл България 

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни стоки в Европа, част e от немската Schwarz-Gruppe и присъства в 32 държави. В България Lidl стартира своята дейност през 2010 г. Днес компанията има 100 магазина в 48 града и близо 3000 служители.
 

За контакт


Категория


Сподели

Покажи още