Джуджето на Дядо Коледа изненада най-малките клиенти на Lidl в София и Перник

Веригата магазини помага на едно от джуджетата на Дядо Коледа да изпълни важна мисия

01.12.2021 12:00:00 | София

Лого

Lidl изненада всички в навечерието на Коледа, като организира среща за малки и големи с едно от джуджетата на Дядо Коледа. Вече два града в страната се похвалиха с присъствието на любопитния гост, като от веригата споделят, че тепърва предстои помощникът на белобрадия старец да посети и други градове в страната, осъществявайки своята коледна мисия. Всеки, който зърне чудния герой и се снима с него, може да сподели кадъра в социалните мрежи, като използва #LidlKoleda и отбележи @lidlbulgaria. Така се документира как работливият помощник изпълнява заръката си успешно, защото Дядо Коледа следи как се справя то.

Мисията на джуджето преди празниците е да събере продукти, необходими за една прекрасна коледна трапеза. Свидетели споделиха, че в количката си освен традиционните за сезона джинджифилови бисквити, джуджето добавя и продукти от сериите Favorina и Delux, които обещават апетитни мигове на празничната маса в работилничката на Дядо Коледа. Панетоне, вкусни деликатеси и сладки, коледна декорация и зимни топли пижами също можеха да се забележат сред покупките му.

Мисията на джуджето не е приключила и то продължава да обикаля страната, за да бъде сигурно, че не само е изпълнило поставената му задача, но е успяло да се види с колкото може повече деца, които вярват в чудеса и ще очакват добрият старец да им донесе най-бленувания подарък и тази година. Според данни на Северния полюс, се очаква то да мине през още шест български града, но кои са те ще открият само най-любознателните клиенти на Lidl.

За контакт


Сподели

Покажи още