Lidl припомня традицията на писмото до Дядо Коледа

Автор на писмото с коледни илюстрации е популярната детска художничка Евгения Войнова

03.12.2021 12:00:00 | София

Лого

Lidl дава възможност на своите клиенти да преоткрият една от най-любимите коледни традиции - писането на писмо с желания до Дядо Коледа. От днес всеки родител може да се сдобие с писмото, съчетано с оригинални илюстрации, създадени специално за клиентите на Lidl по два начина - като го свалят и разпечатат от сайта на компанията на интернет адрес: lidl.bg/pismo или го изрежат от брошурата на веригата за следващата седмица.

„Написването на писмото до Дядо Коледа остава един от най-вълнуващите моменти за децата и техните родители в подготовката за празничните дни. Затова вярваме, че с тази специална изненада ще им дадем възможност да споделят едни от най-вълшебните мигове заедно“, каза Елица Георгиева, ръководител „Корпоративни комуникации“ в Лидл България.

Коледната илюстрация е създадена от талантливата  Евгения Войнова - художник и илюстратор на едни от най-популярните детски книги, сред които „Цветна бъркотия“, „Давид“,  „Сто жаби“.

„Обожавам работата си и вярвам, и усещам, че и тя ме харесва. Отнасям се с особено уважение към книгите, които попадат в детските ръце, и вярвам, че те изграждат естетически критерии, вкус и любов към четенето. Затова бях много радостна, когато Lidl ми предложиха да участвам в припомнянето на тази позабравена, но прекрасна коледна традиция. Надявам се, че моето творчество ще допринесе за много прекрасни семейни мигове и топлина за коледните празници“, споделя Евгения.

Илюстрациите ще дадат възможност на родители и деца да се насладят на мили и топли коледни спомени, които да останат с тях дълго време. Писмото до Дядо Коледа е двустранно, като едната представлява илюстрация с коледна картина на белобрадия старец, който се подготвя за празничната нощ и чете писмата на нетърпеливите деца, за да сбъдне желанията на всички. Втората част е самото писмо, където малчуганите и техните родители могат да напишат посланието си до така чакания Дядо Коледа.

Нека да си подарим мигове на топлина и семеен уют с тази скъпа за всички нас традиция и да направим празниците още по-магични и незабравими заедно.

За контакт


Сподели

Покажи още