Обновеният магазин Lidl в Пазарджик отново посреща клиенти

Обектът отвори врати след мащабно преустройство с нова и по-модерна визия

22.03.2021 12:00:00 | София

logo

. Магазин Lidl в Пазарджик на ул. Александър Стамболийски 48А отвори врати след мащабно преустройство. От днес обектът посреща своите клиенти с нова и по-модерна визия, след като през януари тази година бе изцяло реновиран.

Магазинът в Пазарджик е един от първите 14 магазина, които Lidl открива в рамките на 1 ден при стъпването си на българския пазар на 25 ноември 2010 г. – практика, която и до днес остава безпрецедентна.

„Високото качество може и трябва да бъде масово достъпно и един от начините това да се случва е Lidl“, каза кметът Тодор Попов по повод откриването на обновения магазин в Пазарджик. „От тази търговска компания доказаха, че могат да разработват и да налагат собствени марки, които по нищо не отстъпват по качество и са на много добри цени.“

„Похвално е, че работите рамо до рамо и с българските производители и упражнявате стриктен контрол върху пълния цикъл - от избора на суровини до достигането на продуктите по рафтовете на магазина.“, допълни кметът на Пазарджик. „Времето ни постави на изпитания с новия вирус, постави ни в социалната изолация. Като лидер на българския търговски пазар, въпреки кризата, компанията ви осигурява максимална защита за хората и добра организация при спазване на всички хигиенни мерки, за да не липсват на клиентите ви стоки от първа необходимост, а персоналът максимално защитен. Но за мен добрият лидер е този, който превръща кризата в положителен тласък за развитието на компанията и доказателство за това е обновеният магазин в Пазарджик“, сподели Тодор Попов.

През годините нееднократно доказахме, че нашият ангажимент не приключва с построяването на един магазин. Непрекъснато модернизираме своите обекти, за да може клиентите ни да пазаруват лесно и удобно. Всяка иновация по отношение на концепцията ни за магазини поддържа характерната за Lidl ефективност и е в унисон с основния ни принцип – да предлагаме оптимално съотношение качество-цена и най-доброто потребителско изживяване и обслужване“, сподели Бисер Инчовски, управител Централизирани дейности, Лидл България.

Новата разширена и реновирана търговска зала в обновения Lidl вече очаква гражданите на Пазарджик, като за още по-голямо удобство е и много по-прегледната и ефективна подредбата на стоките. Преустройството на магазина включва и разширяване на складовата площ, подмяна на хладилно оборудване, регал за печива и касови зони, както и прилагане на най-съвременната и удобна стокова подредба и визия.

В последните години Лидл България не спира с устойчивата си експанзия. Веригата модернизира търговската си мрежа и открива нови обекти, с които да е още по-близо до своите клиенти. Само за последната финансова година компанията е инвестирала близо 70 млн. лв. в разширяване на магазинната мрежа и в модернизация. Чрез програмата за преустройство на магазините си Lidl цели да предостави по-удобно и функционално разположение на своите обекти. Така потребителите могат да пазаруват по-бързо и лесно любимите си продукти на оптимално съотношение качество-цена.

За контакт


Сподели

Покажи още