Поредица успешни истории доказват, че в България има бъдеще

Седем видеа отговарят на въпроса защо Лидл България е точното място за успешна реализация

17.11.2021 12:00:00 | София

Лого

Седем успешни видео истории показват, че човек може да се реализира успешно в България, а Lidl може да бъде точното място за това. Поредицата е част от партньорството на компанията с платформата Bulgaria Wants You, което цели да се обединят усилия както за привличане на повече българи от чужбина, така и за задържането на българите в страната – чрез положителните примери на хора, които успешно градят кариера и бъдеще тук.

Такива са и историите от 7-те видеа. Герои в тях са служители на Лидл България, които са намерили в компанията причина да се върнат или да останат. Един от тях се завръща в родината след близо 20 години в Германия. Други избират да натрупат професионален опит в чужбина, а впоследствие Lidl се оказва точното място, на което да го приложат. Компанията дава сигурност и стабилност за развитие, които са причина и за останалите герои да останат тук и да се развиват близо до семейството и приятелите си.

На сайта на Bulgaria Wants You и в YouTube канала на Лидл България вече могат да бъдат видени първите две истории. Първата е на Марина Дакова, която завършва образованието си в Австрия, а летният й стаж в Лидл България не само преминава в постоянна работа, но и в причина да се завърне в страната за постоянно. Вдъхновяваща е и втората история – на Симеон Шопкин, който идва в компанията, за да подготви дипломната си работа, но решава, че това е неговото място и остава в нея. Само за няколко години от студент, работещ по дипломната си, става групов ръководител в логистичния център в Равно поле.

От стъпването си у нас, Лидл България дава причина на българите в чужбина да се връщат, а на тези, които са тук – да останат и да се реализират в родината, близо до семейството и своите близки. Осигурявайки на всички свои служители сигурност и стабилност, възможности за развитие и достъп до световно ноу-хау, компанията показва, че в България има бъдеще, а Lidl може да бъде точното място за успешна кариера.

За контакт


Сподели

Покажи още