1000 късметлии могат да спечелят 300 лв. ваучер за коледно пазаруване с Lidl Plus

02.11.2022 12:00:00 | София

logo

През целия месец ноември Lidl Plus дава възможност на 1000 потребители да спечелят 300 лв. ваучер за пазаруване, с който да се подготвят за предстоящите празници. Така, като част от своята коледна кампания и под мотото „Отпусни се, Коледа е!“, Lidl не само помага на клиентите да се подготвят за празника лесно и без напрежение, но им дава възможност да спечелят и награди.

Участието е лесно и започва със сканиране на Lidl Plus на касата. За всеки 20 лв. от стойността на покупката в един касов бон клиентът получава 1 точка. Когато събере 4 точки, трябва да потвърди участието си в приложението и вече участва в томбола за спечелването на 300 лв. ваучер за коледно пазаруване през Lidl Plus.

Потвърдено участие, което не му е донесло късмет при тегленето в дадена седмица, автоматично участва и през следващите седмици, в които играта се провежда. Така всеки може да има повече от едно активирано участие, а с това – още по-голям шанс да спечели повече от една награда. Всеки понеделник, до пети декември включително, имената на печелившите ще бъдат обявявани на lidl.bg. Повече за играта може да намерите тук.

Мобилното приложение Lidl Plus дава възможност на потребителите да получават редица отстъпки, докато правят своите регулярни покупки с приложението. Освен атрактивни награди, то дава възможност за оферти и отстъпки и извън магазините на веригата, сред които зареждане с намаление в бензиностанциите OMV, намаления за езикови курсове, билети в Софийската опера и балет, различни видове застраховки от SDI и много други.

За контакт


Сподели

Покажи още