СТУДЕНТИТЕ ВЕЧЕ МОГАТ ДА КАНДИДАТСТВАТ ЗА СТАЖАНТСКАТА ПРОГРАМА НА LIDL

По-високо възнаграждение и повече проекти за избор предлага четвъртото издание на програмата

20.12.2022 11:00:00 | София

лого

От днес започва кандидатстването за стажантската програма на Lidl за 2023 година. На jobs.lidl.bg всички студенти от страната и чужбина вече могат да подадат своите документи за нейното четвърто издание, което ще се проведе от 1 юли до 31 август догодина.

За първи път кандидатите могат да избират между 12 бизнес проекта в различни области: експанзия и строителство, стоково снабдяване, складова логистика, продажби, HR и право. Още при кандидатстването си те посочват проекта, който им е най-интересен и по който искат да работят.

Тази година мотото на стажантската ни програма е „Виждаме успеха в теб“. Винаги сме вярвали в огромния потенциал на младите хора, които носят новите идеи и характерните за тях младежки ентусиазъм и енергия. Ние пък ще се радваме отново да ги посрещнем и да споделим с тях опита и професионализма на водещата ритейл верига в Европа“, коментира Катерина Шопова, HR директор в Лидл България.

Четвъртото издание на програмата ще предложи и по-високо възнаграждение. Всеки месец в периода на стажа участниците ще получават 1000 лв. бруто, както и 200 лв. ваучери за храна. За да имат време и за почивка, те ще получат пет дни неплатен отпуск и един допълнителен ден отпуск за рожден ден, ако е в рамките на програмата.

Сред предимствата на стажа в Lidl са и различните видове обучения, които  подготвят участниците за предстоящите им задачи и са добра основа за бъдещото им професионално развитие. Планирани са обучения по управление на проекти, презентационни умения и възвращаемост на инвестициите, или т.нар. ROI (return on investment). В допълнение всеки стажант ще има и въвеждащо обучение, съобразено с проекта, по който ще работи.

През цялото време младежите ще могат да разчитат на ментор, който ги напътства и им помага. На финала на програмата всеки стажант ще представи своя проект пред мениджмънта на компанията. Така те не само ще видят крайния резултат от своята работа, но ще го представят и на най-високо ниво.  

А успешно представилите се имат реалния шанс да продължат развитието си в компанията и след това. Какъвто е примерът на четирима стажанти от предишните издания, които вече са част от екипа на Лидл България.

Повече за стажантската програма на Lidl можеш да научиш тук

За контакт


Сподели

Покажи още