Lidl с два нови магазина в Ботевград и Шумен

Обектите на веригата са вече 115 в 51 града в страната

19.12.2022 11:00:00 | София

logo

Лидл България продължава успешното си присъствие на българския пазар с отварянето на още два нови обекта. Чрез новите удобни локации в Ботевград и Шумен магазините вече наброяват 115. По този начин веригата цели да бъде още по-близо до своите клиенти, като им предоставя допълнителни възможности за достъп до подбрани продукти, с характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена.

„В Lidl винаги се стараем да бъдем близо до нашите клиенти. Това намира изражение не само в безкомпромисното качество и свежест на продуктите ни, но и в редицата нововъведения, които първи наложихме на пазара. Сред тях са тематичните седмици и прясно изпечените хлебчета от „Фурната на Lidl“ и много други. Да не забравяме за удобството на Lidl Plus или за модерните и просторни търговски зали в магазините ни. Ето защо клиентите ни предпочитат като бранд, защото през годините доказахме, че доброто качество не само може, но и трябва да бъде масово достъпно“, каза Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Лидл България.

Новооткритият магазин в Ботевград е първият магазин на Lidl в града. Новият търговски обект е и единственият в града с каси на самообслужване, които спомагат за още по-бързото обслужване на посетителите, а наличните 126 паркоместа са допълнително удобство за клиентите на бързоразвиващия се регион. Жителите на Шумен пък вече могат да се възползват от удобствата и на втория Lidl магазин в града. Обектът впечатлява със съвременно оборудване с висока енергийна ефективност, електронни ценови табели и каси на самообслужване.

Лидл България ще продължи своята устойчива експанзия и през 2023 година, като продължава да работи и за интереса на българските производители, допълвайки асортимента на собствената си продуктова линия „Родна стряха“, давайки възможност за износ на стойност милиони левове.

За контакт


Сподели

Покажи още