Крафт ликьори от череша и малина на последния за годината фермерски пазар за Lidl

25.11.2022 12:00:00 | София

logo

Традиционният фермерски пазар на Lidl, с който веригата подкрепя малките и средни регионални производители, ще се проведе този уикенд. От 25 до 27 ноември между 10.00 до 19.00 ч. на паркинга пред магазина на бул. „Тодор Александров" №173, посетителите ще могат да се срещнат с разнообразни продукти с отлично качество, сред които хлебни, месни и млечни изделия, вина, билкови тинктури, мед, сладка и др.

В пазара се включват двама нови участника – плодови ликьори „2 Лета“ и земеделският производител Любомир Венев, който ще представи любими сезонни вкусове като печена тиква с мед, орехи и сушени плодове. Посетителите ще могат да се насладят на изцяло натуралните крафт ликьори от череша и малина на „2 Лета“. Те са произведени с технология, която гарантира запазването на ароматите и вкусовите нюанси на плодовете и извличането им по естествен начин. Ликьорите са чудесно предложение за ценителите на изтънчени питиета, с които ще могат да приготвят домашни коктейли със свеж летен аромат или сгряващи топли напитки, като горещ шоколад с вкус на плодове.

По време на събитието посетителите ще могат да опитат и от вината от семейната изба на Бисер Кьосев от с. Левуново, популярна с подбраните си сортове, сред които е Широка мелнишка лоза. Като перфектно допълнение на селекцията вина, производителите от „Рила мес“ ще предложат богат асортимент от висококачествени сурово-сушени и варено-пушени продукти. „Софийска гъба“ се включва в пазара с различни видове култивирани гъби кладница. Те са богати на витамините B6 и D, съдържат фибри, калий и фолиева киселина, както и антиоксиданти, които намаляват възпаленията в тялото.

И този уикенд пекарната „Фурнъ“ отново ще зарадва всички посетители с прясно изпечен хляб и вкусни сладки изкушения.

Събитието е последното от поредицата фермерски пазари на Lidl, където посетителите могат да избират от автентичния вкус на българската продукция и да подкрепят родното производство.

За контакт


Сподели

Покажи още