Lidl допълва клиентското изживяване с ароматни кафе напитки в избрани магазини

29.06.2022 12:00:00 | София

Лого

Съвместно с партньора си България Вендинг Сървисиз Lidl поставя модерни кафе-автомати в магазините си в Благоевград, Царево, Самоков, Троян, Провадия и Пазарджик, както и в избрани такива в София, Варна и Пловдив. Те предлагат богат избор от кафе и други напитки с характерното оптимално съотношение цена-качество и допълват клиентското изживяване в магазините на веригата.

Вендинг автоматите са висок клас, удобни и лесни за използване. Те ще приемат и картови разплащания за още по-голямо улеснение на посетителите, а изборът от напитки включва както стандартни, така и премиум предложения. Кофеиновите изкушения се приготвят от прясно смляно кафе на зърна, като клиентите могат да избират между кафе Bianchi и по-високия клас - Lavazza. И двата бранда са с доказано качество и аромат, а напитките са с плътен и богат вкус. Сред по-интересните предложения с кафе се отличават виенско кафе и мокачино. Гамата продукти се допълва с белгийски горещ шоколад, лимонов чай, различни предложение на Nescafe, както и италианско безкофеиново кафе.

И тук Lidl и България Вендинг Сървисиз показват своето отговорно отношение към природата, като насърчават и своите клиенти към екосъобразно потребление. Използваните в кафе-автоматите чаши са произведени от бамбук, а  всеки, който донесе своя собствена чаша, получава с 10 ст. по-ниска цена за избраната напитка.

Lidl не спира да надгражда клиентското изживяване за своите потребители с различни предложения и иновации, които да направят пазаруването в магазините едно наистина приятно и качествено изживяване. От огромния асортимент от хранителни и нехранителни продукти и собствените марки през приложението Lidl Plus и предимствата на този дигитален помощник, клиентите на веригата могат да открият всичко за семейството и дома под един покрив.

Магазини Lidl, в които има кафе-автомати: София, бул. „Тодор Александров“ 173; София, бул. „Искърско шосе“ 5Б; Пловдив, бул. „Източен“ N 33; Варна, бул. „Сливница“ N 176 и в Благоевград, Провадия, Пазарджик, Раковски, Самоков, Троян и Царево.

За контакт


Сподели

Покажи още