Lidl открива девети магазин в Пловдив

Компанията открива и нови работни места и предлага нови възможности за сигурна работа

20.06.2022 12:00:00 | София

Лого

Девети магазин на Lidl ще отвори врати в Пловдив до края на годината. В резултат от развитието си в града, компанията открива и нови работни места и предлага нови възможности за сигурна и добра работа.

Едно от големите предимства, които компанията предлага като работодател, е финансовата стабилност и предвидимост. Заплатата на всички служители гарантирано нараства през първите три години. Стартовата заплата за позицията касиер-продавач в града започва от 1400 лв. и достига 1700 лв. бруто след третата година на работа. Така служителите разполагат с ясен хоризонт напред и знаят как ще се увеличава възнаграждението им, което не само им дава финансова сигурност, но и възможност да чертаят спокойно бъдещите си планове.

Едновременно с това, различните опции за започване на работа дават гъвкавост и позволяват работата в Lidl да се съчетава с обучение или други работни ангажименти. Така например, желаещите могат да кандидатстват за касиер-продавач на 4, 6 или 8-часов работен ден или за аранжор (на дневна или нощна смяна), който не работи на каса, а е отговорен за зареждането на стоката.

„Пловдив е градът на второ място по брой магазини Lidl. Радваме се, че тази бройка продължава да расте, а с нея и новите попълнения, които ще се присъединят към екипа ни. Като работодател компанията предлага отлични работни условия, коректно отношение и среда, която помага на хората да разгърнат потенциала си, мотивира ги да работят заедно и да бъдат силен и сплотен екип“, коментира Георги Гиздов, мениджър-филиал на предстоящия девети магазин Lidl в града.

Специален фокус компанията поставя върху обучението и развитието на своите служители – 100% от тях са обхванати от програма за управление на таланта, а над 70% от мениджърите-филиали са резултат именно от израстването им в компанията. Към това се добавя и богат пакет придобивки като месечни ваучери от 80 лв., допълнително здравно застраховане, допълнителен ден отпуск за рожден ден, подарък и бонус за раждане на дете, карта Multisport, специални придобивки за служителите, които имат ученици у дома, и др.

Всички, които искат да се присъединят към екипа на Lidl, могат да намерят повече информация и да кандидатстват на кариерния сайт www.jobs.lidl.bg      

За контакт


Сподели

Покажи още