Lidl открива втори магазин в Хасково

Компанията открива и нови работни места и предлага нови възможности за сигурна работа

20.06.2022 12:00:00 | София

Logo

Втори магазин Lidl ще отвори врати в Хасково до края на годината. В резултат от развитието си в града, компанията открива и нови работни места и предлага нови възможности за сигурна и добра работа.

Едно от големите предимства, които компанията предлага като работодател, е финансовата стабилност и предвидимост. Заплатата на всички служители гарантирано нараства през първите три години. Стартовата заплата за позицията касиер-продавач в града започва от 1250 лв. и достига 1550 лв. бруто след третата година на работа. Така служителите разполагат с ясен хоризонт напред и знаят как ще се увеличава възнаграждението им, което не само им дава финансова сигурност, но и възможност да чертаят спокойно бъдещите си планове.

Едновременно с това, различните опции за започване на работа дават гъвкавост и позволяват работата в Lidl да се съчетава с обучение или други работни ангажименти. Така например, желаещите могат да кандидатстват за касиер-продавач на 4, 6 или 8-часов работен ден или за аранжор (на дневна или нощна смяна), който не работи на каса, а е отговорен за зареждането на стоката.

„Радваме се, че Lidl продължава да се развива в нашия град и да предлага нови възможности за работа. Безспорно сигурността, която дава компанията, особено в трудни години като последните, е едно от най-големите предимства. Важно е да знаеш, че имаш работодател, на когото можеш да разчиташ. Затова новите служители могат да бъдат спокойни, че в Lidl ще намерят коректно отношение, добри условия и вдъхновяващ екип, който да ги подкрепя и насърчава“, коментира Мариана Спасова, мениджър-филиал на предстоящия втори магазина Lidl в Хасково.

Специален фокус компанията поставя върху обучението и развитието на своите служители – 100% от тях са обхванати от програма за управление на таланта, а над 70% от мениджърите-филиали са резултат именно от израстването им в компанията. Към това се добавя и богат пакет придобивки като месечни ваучери от 80 лв., допълнително здравно застраховане, допълнителен ден отпуск за рожден ден, подарък и бонус за раждане на дете, карта Multisport, специални придобивки за служителите, които имат ученици у дома, и др.

Всички, които искат да се присъединят към екипа на Lidl, могат да намерят повече информация и да кандидатстват на кариерния сайт www.jobs.lidl.bg