LIDL ОТВАРЯ ВРАТИ ЗА НОВИ ПОПЪЛНЕНИЯ СТАЖАНТИ

Студенти от страната и чужбина могат да кандидатстват за стажантската програма на Lidl до 30 април

24.03.2022 12:00:00 | София

Лого

За трета поредна година Lidl дава старт на своята стажантска програма. Компанията отново отваря врати за младите хора, които ще могат да добият нови знания и да надградят своите качества и умения в реална бизнес среда.

Всички студенти от страната и чужбина, които искат да навлязат в света на бързооборотния сектор, могат да кандидатстват до 30 април на кариерния сайт jobs.lidl.bg. Компанията ще избере седем стажанти, които ще видят отвътре как работи лидерът на търговията на дребно в Европа. Всеки от тях ще работи по конкретен проект в области като продажби, логистика, човешки ресурси, стоково снабдяване или право, като още при кандидатстването те избират задачата, по която биха искали да работят.

Сред най-големите предимства на нашата стажантска програма са нейната практическа насоченост и реалният шанс за започване на постоянна работа в компанията. Доказват го предишните две издания на програмата – четирима от общо петнадесетте участници в тях вече са част от нашия екип. Това е и целта, която си поставяме с всички наши младежки програми – да дадем възможност на младите хора да придобият ценни практически умения в реална среда и да им покажем, че вратата към успешната кариера в Lidl е винаги отворена за тях“, сподели Катерина Шопова, Директор „Човешки ресурси“ в Лидл България.

Стажантската програма ще се проведе между 1 юли и 31 август. В рамките на два месеца студентите ще се фокусират върху различни бизнес казуси, като например как клиентското изживяване в магазините да стане още по-приятно, как да се оптимизират определени процеси в компанията или да се надгради обучението на служителите. Те ще получават атрактивно месечно възнаграждение в размер на 800 лв. бруто, 80 лв. ваучери за храна месечно, както и допълнителни придобивки като пет дни неплатен отпуск, допълнителен ден отпуск за рожден ден, ако е в рамките на стажа и др. Ще могат да разчитат и на подкрепата на ментор, който ще ги въведе и напътства в работата. Всеки стажант ще премине през серия от обучения като управление на проекти и презентационни умения. На финала стажантите ще представят и защитят своя проект пред ръководството на компанията.

Стажът в Lidl е реална кариерна възможност за млади хора без опит. Пример са успешните истории на четирима от участниците в предишните две издания: Кристиян Начев, който продължава да се развива в областта на логистиката; Марина Дакова, която вече е част от маркетинг екипа на компанията; Страхил Стоилов, който се подготвя за регионален мениджър продажби, и Ани Стоянова, която продължава професионалното си развитие в правния отдел на Лидл България. 

Повече за стажантската програма на Lidl научи тук

 

За контакт


Сподели

Покажи още