Lidl отвори втория си магазин в Хасково

Веригата планира още 3 обекта до края на годината

30.10.2022 12:00:00 | Хасково

logo

Днес Лидл България отвори своя втори магазин в град Хасково. Новоизграденият обект се намира на ул. „Дунав“ № 15Б и разполага с модерна визия и съвременно оборудване с висока енергийна ефективност. 
„Днес е един от тези дни, в които се убеждавам, че живеем в перспективен и модерен град. Доказателство за това е поредната голяма инвестиция, която се случва в Хасково. Щастлив съм, че Лидл България отново избра да инвестира в нашия град и да покаже, че тук може да се развива успешен бизнес“, сподели г-н Станислав Дечев, кмет на община Хасково. 
Новият Lidl магазин бе открит от г-н Станислав Дечев, кмет на община Хасково и г-н Георги Богданов, мениджър „Продажби“ на Лидл България за регионално дружество Кабиле. 
Магазинът разполага с модерна и просторна търговска зала – 1407 кв.м., която допринася за приятното изживяване на клиентите, а наличните 152 паркоместа са допълнително удобство при пазаруване. Той е единственият в града с каси на самообслужване, които спомагат за още по-бързото обслужване на посетителите.
Всички посетители в деня на откриването бяха посрещнати с редица изненади, игри и изгодни предложения. А следващите две седмици компанията ще зарадва с атрактивни отстъпки на избрани продукти всеки клиент, който пазарува в новия магазин в града. Пълните правила на акцията могат да бъдат прочетени на www.lidl.bg/novmagazin. За най-нетърпеливите, вече с мирис и вкус за Коледа, от веригата са подготвили и много нови предложения от любимите марки Deluxe и Favorina.
С новия магазин обектите на Лидл България в страната са вече 112, като до края на годината компанията планира да открие още 3 нови обекта. Чрез новите удобни локации веригата цели да бъде още по-близо до своите клиенти, като им осигури допълнителни възможности за достъп до разнообразни продукти от предварително подбран асортимент и с характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена. 
 

За контакт


Сподели

Покажи още