Lidl партнира на Фамилатлон и Асоциация Родители

Празникът на семейството, спорта и здравословния начин на живот се провежда за четиринадесета поредна година

02.09.2022 12:00:00 | София

Logo

За поредна година Lidl се включва в инициативата Фамилатлон на Асоциация Родители, като част от ангажимента си  в подкрепа на младите семейства в грижата им за техните деца. Събитието ще се осъществи за четиринадесета поредна година на 3 септември от 10.00-16.00 в Южен парк II и ще предложи на малчугани, майки и татковци редица спортни състезания и занимания.

Обвързано със старта на учебната година, Lidl и Асоциация за Родители организират специална игра, която ще се проведе на страницата на  асоциацията във Фейсбук - Академия за Родители, където от 5 до 15 септември, всеки може да сподели какъв е мечтал да бъде като дете и дали тази мечта се е реализирала в последствие. Наградите са съобразени с повода и освен ваучери за пазаруване през приложението Lidl Plus в Lidl, веригата ще подари на четирима късметлии ученическа раница, пълна с най-нужните за училище принадлежности. От Асоциация Родители също са подготвили полезна изненада, която включва специални обучителни ресурси за майки и татковци, които да помогнат при отглеждането на децата в различна възраст с полезни съвети и насоки.

Фамилатлон се провежда в месеца на активна подготовка за училище. Lidl подкрепя родителите и като им предлага всичко необходимо на едно място за завръщането на техните ученици в класните стаи. От детски текстил с високо качество до тетрадки, раници, несесери, глобуси и още много ученически пособия очакват всеки родител, който търси най-доброто съотношение качество-цена.

В самия ден на  изданието Фамилатлон Lidl ще подкрепи активността "Ябълки за смет" като предостави на участващите семейства свежи ябълки. Те ща са поднесени в мрежички за многократна употреба за насипни плодове и зеленчуци, направени от 100% рециклиран материал, които веригата предлага в магазинната си мрежа като алтернатива на еднократните найлонови торбички.

За контакт


Сподели

Покажи още