Lidl Plus предлага атрактивни намаления в група аптеки през февруари

Клиентите могат да открият и други актуални оферти в секция „Партньори“ на приложението

03.02.2022 12:00:00 | София

Лого

През февруари потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да се възползват от намаления до 20% в групата аптеки SoPharmacy за определени артикули. Офертите предлагат разнообразие от козметични продукти от избрани марки и селекция хранителни добавки, витамини и минерали. За получаване на отстъпка е необходимо клиентът да предостави кода за отстъпка от своето приложение Lidl Plus на касата на аптеки SoPharmacy, Ceiba и Sanita или да въведе кода за отстъпка в поле „Промо код“ при приключване на поръчка в сайта www.sopharmacy.bg.

Във веригата SoPharmacy, партньор в приложението Lidl Plus, клиентите могат да закупят продукти за устна хигиена „Елмекс“ с отстъпка от 15%. Отделни артикули от хранителните добавки Walmark, SO Bio козметиката и избрани витамини и минерали SoPharmacy Wellbeing също са достъпни в приложението с намаление от 20%. От същата отстъпка могат да се възползват и любителите на френската марка SVR за селекция избрани продукти.

В допълнение към тези специални предложения, потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да открият в секция „Партньори“ още разнообразни намаления от други компании като Софийската опера и балет, SDI, OMV и още много. Отстъпките за избрани продукти и услуги се актуализират всеки месец.

Мобилното приложение Lidl Plus предлага на клиентите на веригата атрактивни оферти, актуални седмични купони с отстъпки от редица продукти, както и тематични рецепти, подходящи за всеки вкус. Потребителите на апликацията имат достъп и до дигитални касови бележки, налични след приключване на всяка покупка. Като част от преимуществата, запаметяването на касовия бон в Lidl Plus Ви осигурява  и запазване на дигитална гаранция за всички закупени уреди в търговските обекти на веригата, като по този начин елиминира нуждата от съхранение на хартиено копие. В приложението могат да бъдат разгледани и всички специални предложения, цени и отстъпки от седмичните брошури в магазините на Lidl.

Повече информация за тази и още актуални оферти в приложението Lidl Plus можете да откриете и на сайта на компанията: https://www.lidl.bg/lidl-plus/partners

 

За контакт


Сподели

Покажи още