Lidl с Коледен онлайн каталог под надслов „Отпусни се, Коледа е!“

В магазините на веригата родителите вече могат да намерят и различни дървени играчки за най-малките

22.11.2022 12:00:00 | София

logo

От тази седмица Lidl „разтваря“ страниците на своя традиционен коледен онлайн каталог. Той е под надслов „Отпусни се, Коледа е!“ и събира в себе си 49 страници с полезни съвети и идеи за подготовката за коледните празници. Каталогът е достъпен на сайта на веригата и е още един начин, по който Lidl помага на своите клиенти да прекарат една по-спокойна Коледа.

Могат ли портокаловите корички да се преобразят на гирлянди, а рециклираните материали – в интересна зимна украса? Това са само част от интересните идеи, които потребителите ще открият на страниците на каталога. Най-сръчните ще бъдат предизвикани да приготвят ръчно-изработена декорация за дома и празнична украса за трапезата, а кулинарите ги очакват различни изпитани рецепти – от вкусен шаран за Никулден, през печена патица с картофени дукеси за Коледа, до празничен коктейл с ром и портокал. Към тях се добавят и празничните предложения от сериите Favorina и Deluxe, както и съвети за по-бюджетно пазаруване с ексклузивните купони в мобилното приложение Lidl Plus.

От страниците на каталога идеите за коледни подаръци се пренасят и в магазините на Lidl, където за поредна година родителите могат да намерят дървени играчки под собствената марка Playtive Junior. Всяка седмица до Коледа те ще откриват различни предложения, с които да зарадват своите малчугани. Един от най-обичаните продукти – дървената кухня, вече очаква най-малките кулинари. Тази година тя е още по-интерактивна – със звукови и светлинни ефекти. Има три степени за регулиране на височината и готварски принадлежности, сред които домакински уреди, престилка, ръкавици и кърпа. Идейно я допълва дървеният магазин “плод и зеленчук”, който позволява на децата да се забавляват по креативен начин. 

Серията дървени играчки от собствена марка на Lidl – Playtive Junior, включва дървени влакове, пъзели, къщи за кукли и кухня. Всички те са изработени от естествена дървесина и дълготрайни качествени материали, които са напълно безопасни за игра и едновременно с това изключително устойчиви. С тях децата не само могат да се забавляват, но също да развиват своите фини двигателни умения, логическо мислене и въображение. Играчките в Lidl отговарят на най-високите стандарти за качество и носят сертификат FSC – гарантиращ, че дървесината, от която са произведени, е от стопанство, ангажирано с екологично устойчиво, социално полезно и икономически изгодно управление на горите.

Ако искате да разберете кое е течното злато за Коледа, прочетете онлайн каталога на Lidl.

За контакт


Сподели

Покажи още