Lidl с нов партньор в мобилното си приложение Lidl Plus

Парфюмерии Douglas предлагат ексклузивни оферти на избрани артикули

13.03.2022 12:00:00 | София

Лого

Парфюмерии Douglas са новият партньор в мобилното приложение Lidl Plus, където в периода 14 март - 3 април потребителите могат да открият до 25% намаление на всички продукти от собствената марка на козметичния бранд. Офертата е валидна при представяне на Lidl Plus и кода за отстъпка в него на касите във всички парфюмерии DOUGLAS или BEAUTY|ZONE. Отстъпката важи и за поръчки онлайн, отново с въвеждането на кода в съответното поле в потребителската кошница в сайта Douglas.bg.

Също така този месец клиентите, които използват приложението Lidl Plus, могат отново да се възползват от атрактивни намаления във верига аптеки SoPharmacy. През целия март избрани продукти от Biotrade ще бъдат с 15% по-ниска цена, маските за лице на A'pieu Icing - с 25%, а витамини и добавки от Jamieson - с 20%. Нужно е само да се предостави кодът за отстъпка, генериран в приложението, на касите на аптеки SoPharmacy, Ceiba и Sanita или да се постави в полето „Промокод“ при приключване на поръчка в сайта на веригата аптеки.

В допълнение потребителите на мобилното приложение Lidl Plus могат да открият редица бонуси и отстъпки от други партньори на Lidl Plus, сред които зареждане с намаление в бензиностанциите OMV,  намаления за билети в Софийската опера и балет, различни видове застраховки от SDI и много други. Отстъпките се актуализират всеки месец.

Освен секция „Партньори“ в приложението, ползвателите могат лесно да открият и седмичната електронна брошура на веригата, както и допълнителни персонални купони за атрактивни отстъпки. Също така Lidl Plus съхранява дигитално касовите бележки, които могат да служат и за гаранция за закупените нехранителни продукти в магазините на Lidl в цялата страна.

Повече информация за тази и още актуални оферти в приложението Lidl Plus можете да откриете и на сайта на компанията: https://www.lidl.bg/lidl-plus/partners

 

За контакт


Сподели

Покажи още