Нови възможности за работа на морето от Lidl

Всички желаещи могат да кандидатстват за работа в морските магазини на веригата

28.03.2022 12:00:00 | София

Лого

Lidl има специално лятно предложение за хората, които търсят нови работни предизвикателства. Сега всички, които искат да прекарат летните месеци близо до плажа, но и да имат сигурна и добре платена работа, могат да кандидатстват за сезонна работа в магазините на веригата по морето.

Варна, Балчик, Бургас, Несебър, Созопол, Поморие и Царево са морските дестинации, където компанията предлага възможност за сезонна заетост. Предложението включва атрактивно заплащане, бонус за отработен ден, а при необходимост и осигуряване на квартира/хотелско настаняване за градовете Балчик, Несебър, Поморие, Царево и Созопол. Като част от сезонното предложение, Lidl предлага и редица придобивки като допълнително здравно осигуряване, карта Multisport, както и допълнителен ден отпуск за рожден ден. Друго предимство е, че се работи на смени, което прави комбинацията работа – морски изживявания още по-лесна.

В допълнение към всичко това е и фактът, че вече 12 години компанията се доказва като коректен и надежден работодател, който се грижи за своите служители. Най-скорошното доказателство е престижният международен сертификат TOP Employer, който компанията получи за трета поредна година през януари заради доказаните си и световно утвърдени работодателски практики.

Желаещите да работят в морските магазини на Lidl могат да кандидатстват на кариерния сайт на компанията. Ако бъдат одобрени, ще могат да съчетаят работата с почивката до 30 септември. А ако се справят успешно, имат и реалния шанс да станат постоянна част от екипа на Lidl.

Пълна информация за сезонните възможности и условията за кандидатстване може да намерите тук.

 

За контакт


Сподели

Покажи още