Обновен Lidl в „Подуяне“ отвори врати

02.12.2022 12:00:00 | София

logo

От днес реновираният магазин Lidl на ул. „Резбарска“ № 1В в София отново посреща посетители. Обектът на веригата в един от най-старите столични квартали „Подуяне“ може да се похвали с обновен интериор и още по-модерна визия. Лоялните клиенти навярно помнят, че магазинът е един от 14-те, отворили врати още през 2010 година, като компанията няколко пъти инвестира в обновяването му.

А към днешна дата има още повече изненади. Една от най-атрактивните новости за клиентите неоспоримо са шестте каси на самообслужване, които допринасят за още по-бързото и приятно пазаруване. А електронните ценови табели допълват модерното управление на магазина.

Модернизирането на магазина включва още нова, по-удобна подредба на търговската зала, с повече на брой рафтове и енергийно ефективни витрини за охладени и замразени продукти, прясно месо и напитки. Оптималната подредба и по-доброто разположение на стоките улесняват избора и пестят време на посетителите, давайки им възможност да пазаруват бързо и удобно.

„С целия екип очаквахме с нетърпение този ден. Вълнувам се, че отново можем да посрещнем клиенти в любимия ни Lidl магазин в кв. „Подуяне“. С новата си модерна визия, удобно разпределение и обновено оборудване посетителите ще се радват на още по-комфортно преживяване, докато правят ежедневното си пазаруване. Доверявайки се на предварително подбрания асортимент на Lidl, предпочитан заради оптималното си съотношение качество – цена, клиентите не само пестят време, но и средства“, сподели Мария Василева, управител на реновирания магазин.

По случай откриването екипът на обновения магазин, заедно със своя мениджър Мария Василева посрещна първите посетители с много изненади, игри и изгодни предложения

За контакт


Сподели

Покажи още