Обновеният Lidl до Бизнес парк София отново отвори врати

18.11.2022 12:00:00 | София

Лидл България откри днес своя обновен магазин в София. Обектът на веригата на ул. „Атанас Москов“ № 18 вече е с обновен интериор и по-модерна визия.

Модернизирането на магазина включва подмяна на голяма част от оборудването. Витрините за прясно месо, охладени и замразени продукти също са изцяло нови, представящи по-добра подредба на стоките и осигуряващи по-лесен избор и повече удобство при пазаруване. Новото хладилно оборудване е по-висок клас, с по-добра енергийна ефективност и с изцяло с естествен хладилен агент, щадящ околната среда.

Друга новост са и шестте каси на самообслужване, които допринасят за още по-бързото обслужване на посетителите. Електронните ценови табели допълват модерното управление на магазина.

„Радвам се, че с екипа отново отворихме вратите на любимия ни Lidl магазин в Младост. Чрез обновлението предоставяме на своите клиенти още по-комфортна среда за пазаруване, което ни превръща в предпочитан избор за седмичния пазар на цялото семейство. За нас като екип е изключително важна обратната връзка, която получаваме от клиентите, за които едно от първостепенните преимущества на Lidl са висококачествените продукти на изгодни цени, разнообразни, но в същото време от предварително подбран асортимент, който улеснява избора и спестява време“, сподели Мартин Иванов, управител на реновирания магазин.

По случай откриването, екипът на новия магазин, заедно със своя мениджър Мартин Иванов посрещна първите посетители с много изненади, игри и изгодни предложения.