Обновеният Lidl до Руски паметник отново посреща клиенти

01.07.2022 12:00:00 | София

Лого

От днес още един реновиран магазин на Lidl в столицата отваря врати с нова и модерна визия. След обновяването обектът от веригата, находящ се на бул. “Скобелев” № 62A в София, предлага на посетителите променен интериор, модерна визия и  още по-приятно потребителско изживяване.

Модернизирането на магазина включва подмяна на голяма част от оборудването. Нова и разширена е „Фурната на Lidl“, която предлага голямо  разнообразие от прясно изпечен хляб и хлебни изделия, както и готови сандвичи от модула Select&Go. По-широка е и зоната за плодове и зеленчуци, за да може да предложи още повече и по-добре подредени продукти за потребителите.

Изцяло нови са и хладилните витрини за охладени продукти, които осигуряват   повече комфорт и удобство при пазаруване. Подменен е и хладилникът за напитки в близост до касите, който вече е и по-голям, така че клиентите на магазина ще имат по-богат избор от охладени напитки.

Обновеният магазин на Lidl в София посрещна първите си клиенти с много подаръци, изненади и изгодни оферти. Стотиците посетители бяха зарадвани и с допълнителни отстъпки в приложението Lidl Plus.

Компанията продължава да обновява обектите в търговската си мрежа, за да предостави на потребителите максимално комфортна среда за пазаруване, което превръща веригата в предпочитан избор за цялото семейство.

 

За контакт


Сподели

Покажи още