От днес още един реновиран магазин на Lidl в София посреща клиенти с ново и модерно оборудване.

03.06.2022 12:00:00 | София

лого

От днес още един реновиран магазин на Lidl в София посреща клиенти с ново и модерно оборудване. Обектът на веригата, находящ се в жк „Свобода“ на ул. „Ген. Никола Жеков“ 12, в близост до промишлена зона Илиянци, вече е с обновена и по-функционална визия и предлага възможност за още по-бързо, лесно и приятно пазаруване.

Модернизирането на магазина включва подмяна на голяма част от оборудването. Обновена и разширена е „Фурната на Lidl“ с по-големи и удобни регали, които осигуряват по-лесен избор от богатия асортимент прясно изпечени хляб и хлебни изделия, както и готови сандвичи от новия Select&Go модул.

Витрините за прясно месо, охладени и замразени продукти, и напитки също са изцяло нови, представящи по-добра подредба на стоките и осигуряващи повече удобство и удоволствие при пазаруване. Новото хладилно оборудване е с LED осветление и по-добра енергийна ефективност, с естествен хладилен агент, щадящ околната среда.

Изцяло новата подредба в търговската зала допринася за по-лесното пазаруване, а новите 6 каси с двоен модул за опаковане на продуктите допринасят за по-бързото обслужване на клиентите.

Първите клиенти на обновения Lidl магазин в столичния квартал „Свобода“ бяха посрещнати с много изненади. Веригата зарадва стотиците посетители със специални подаръци още през първия ден от отварянето на обекта.

Компанията ще продължи да обновява търговската си мрежа с цел да осигури на своите клиенти още по-приятно потребителско изживяване. Така, наред с внимателно подбрания асортимент и характерното за Lidl оптимално съотношение качество-цена, веригата се превръща в любим избор на своите клиенти както за ежедневното, така и за седмичното семейно пазаруване.

За контакт


Сподели

Покажи още