Продукти за 1 ст. през Lidl Plus този октомври

Новият Купон+ носи още отстъпки в мобилното приложение

04.10.2022 12:00:00 | София

logo

С настъпването на есента Lidl предлага нови изгодни предложения за потребителите на мобилното приложение Lidl Plus с октомврийския Купон+. Колкото повече пазаруват клиентите на веригата и маркират Lidl Plus на каса през целия месец, толкова по-атрактивни отстъпки могат да спечелят. При всяко пазаруване потребителите на мобилното приложение трупат суми, с които могат да получат отстъпки за закупуване на избрани артикули само за 1 стотинка.

При достигане на сума от 80 лв., клиентите могат да изберат между вафлен десерт Kinder Happy Hippo, солети Snack Day или изворна вода от 1,5 л. само за 1 ст. При достигане на 170 лв. изборът, отново за 1 ст., е между плодов сок Мултивитан Solevita, бисквити с шоколадови парченца Sonday или бирен фъстък. А достигнат ли сумата от 380 лв., клиентите получават 5% отстъпка от сумата на следващото си пазаруване до 100 лв.

Освен че Lidl Plus е лесен начин да се пести всеки ден, през октомври изненадите не спират до тук. В секция “Партньори” на мобилното приложение на веригата потребителите могат да открият изгодни отстъпки и извън магазините на веригата. Сред тях са 7 стотинки за Diesel и Super 95 на литър в бензиностанции OMV,  за нови представления в Софийската опера и балет, а само през октомври да съхранят и летните си приключения в красиво оформени фотокниги с Pixi.  Есента, когато стартира новата учебна година, е и най-подходящият момент за специални оферти за езикови училища “Интелект”, които също са сред партньорите на мобилното приложение на Lidl. Потребителите могат да се възползват до 20% намаления за езикови курсове по немски, италиански и английски език за възрастни или от английски курс за деца. А за още по-приятно потребителско преживяване, потребителите на Lidl Plus през целия октомври на могат да ползват намаление от 20% в аптеки SOPharmacy и Ceiba за избрани продукти с марката SVR и Seba Med, 20% отстъпка за всички маски за коса на It’s Skin и 10% отстъпка за всички продукти от серията System на Doppel herz.

Повече информация за актуалните оферти в приложението и магазините на Lidl можете да откриете на сайта на веригата: www.lidl.bg/couponplus

За контакт


Сподели

Покажи още