Три вида обучения дават силен старт на стажантите в Lidl

Всички желаещи могат да кандидатстват до 15 май на jobs.lidl.bg

11.05.2022 12:00:00 | София

Logo

Три различни обучения дават силен старт на стажантите в Lidl – управление на проекти, презентационни умения и най-новото – възвръщаемост на инвестициите, или т.нар. ROI (return on investment).

Именно обученията са сред ключовите характеристики, които отличават стажантската програма на Lidl и я правят още по-ценна за младите хора. Всяко едно от тях не само ги подготвя за задачите, които ще имат по време на стажа си, но им дава добра основа и за професионалното им развитие занапред.

По този начин, благодарение на стажа си при нас, те се учат как да организират и водят проекти в следващите си професионални предизвикателства, а опитът, който трупат, е още по-практичен и полезен за тях“, казва Валерия Дойчева, старши консултант „Обучение и развитие“ в компанията. „Това е и основното, което искаме да им дадем – възможността да придобият нови знания и умения, които още по-пълноценно да ги изградят като професионалисти“, добавя още тя.

Тази година стажантската програма на веригата ще се проведе за трети път, като ще бъде в рамките на 2 месеца – от 1 юли до 31 август. Всеки желаещ може да кандидатства до 15 май на кариерния сайт jobs.lidl.bg.

Стажантската програма на Lidl е разработена на база различни проучвания сред младите хора, за които е изключително важно да учат чрез практика и да виждат резултата от своята работа. Затова и тя е силно практически насочена. Бъдещите стажанти ще работят по конкретен бизнес проект в различни области от бързооборотни сектор – продажби, логистика, маркетинг, HR, право и други. Едновременно с това, ще добият поглед върху работата в голяма международна компания и ще попаднат в реална бизнес среда. Ще имат ментор, който да ги напътства и възможност да обменят идеи и опит както помежду си, така и с останалите специалисти в компанията.

Друго, което младите посочват като важно за тях, е желанието им да имат време и за почивка през лятото. В отговор, в програмата са включени 5 дни отпуск и 1 допълнителен ден отпуск за рожден ден, ако е в периода на стажа.

Накрая, но не на последно място, стажът в Lidl се доказва като реална възможност за кариера – четирима от участниците в предишните две издания вече са на работа в различни отдели и продължават професионалното си развитие в компанията.

Повече за програмата можете да научите тук.

 

За контакт


Сподели

Покажи още