Вълнуващо кулинарно пътешествие с Lidl тази седмица

Вкусове от Франция, Великобритания, Ирландия, и Гърция посрещат клиентите на Lidl от днес

01.08.2022 12:00:00 | София

Лого

Тази седмица всички клиенти на Lidl ще имат уникалната възможност за вълнуващо кулинарно пътешествие, като се потопят в екзотични вкусове от  няколко европейски дестинации. Това е възможно благодарение на тематичните седмици, които веригата традиционно организира, като така дава възможност на потребителите да опитат нови и непознати вкусове, типични за други държави.

Клиентите ще могат да се „разходят“ до известни със своите кулинарни изкушения европейски дестинации. Една от спирките ги отвежда в пленяващия Прованс и неговата средиземноморска кухня, от която ще могат да опитат разнообразни предложения като маслиново масло с лавандула, ароматния френски десерт клафути с вишни или да приготвят бърза и вкусна вечеря с готовите ястия в провансалски стил. Кулинарни вдъхновения от Великобритания и Ирландия също ще зарадват посетителите на Lidl. Сред тях те ще открият интересни идеи за своето меню като снаксбокс – комбинация от панирани рибни пръчици, Халапеньо снакс и пръчици моцарела. Те добре се комбинират с  ирландската крафт бира, английската класика фиш енд чипс, както и различни сосове за апетитни стекове, типични за региона. Кулинарното пътешествие тази седмица приключва в Гърция, чийто традиционни вкусове са представени с изкушаващи продукти като сирената Имисклиро и Халуми, традиционната гръцка мусака със свинско и телешко и разнообразие от гръцки разядки.

Тематичните седмици са специфика на модела на Lidl, изцяло разработка на веригата и напълно отличаваща го от конкурентите на пазара. Те позволяват на клиентите да опитат нови и интересни за тях продукти от различни световни кухни и да обогатят вкусовите си преживявания.

За контакт


Сподели

Покажи още