Коледна украса с 50% намаление в Lidl до 17 декември

Клиентите могат да открият и продукти от ексклузивната празнична серия Favorina с до 40% намаление

14.12.2023 11:00:00 | София

logo

Най-уютният  месец в годината е в разгара си и за всички специални моменти до 17 декември Lidl предлага 50% намаление на коледна украса и декорация, както и до 40% намаление на избрани продукти от празничната серия Favorina от 15 декември. 

До края на месеца любителите на сладки изкушения под собствената марка Favorina имат възможност да избират от мини щолени с марципан и масло за 7,59 лв. и мини щолени с лешници, с маково семе или с бадеми за 7,99 лв. Празнично настроение на всяка трапеза носи кутията с колекция от сладки с  глазура от три вида шоколад – бял, млечен и натурален, за 12,99 лв., както и сладки асорти в стилна кутия за 23,99 лв. За най-малките има плюшена или дървена играчка в комбинация с шоколадови лакомства за 13,99 лв., както и шоколадови лакомства в порцеланова чаша с коледни мотиви за 8,99 лв. Сред разнообразието от коледни календари на Favorina клиентите ще открият и луксозен вариант с бонбони и меденки за 13,99 лв. Ценителите на италианските десерти могат да избират сред различни видове панетоне, а за онези, които имат афинитет към френските десерти, марката предлага захаросани кадифени кестени със захарна глазура за 16,99 лв. опаковката.

От специалната празнична серия Deluxe до 17 декември потребителите могат да намерят прясна цяла патица за 8,99 лв. за килограм, нарязана луканка от дивечово месо на цена от 5,99 лв. за опаковка от 150 г и селекция салами за 14,99 лв. опаковката. Чудесна изненада за всяка празнична трапеза е предложението за крем брюле на цена от 3,49 лв. за два десерта от по 100 г, като за онези, които обичат да приготвят този изискан десерт у дома, може да се прибави като подарък кухненска горелка за карамелизиране, фламбиране и запичане с плавно регулиране на пламъка за 17,99 лв.

И тази Коледа всички клиенти на Lidl могат да се насладят на спокойни мигове със семейството, защото смарт дискаунтърът им предлага внимателно подбрани и удобно подредени продукти за празника. Така потребителите пазаруват бързо, лесно и удобно и имат възможност да прекарват повече време в компанията на любимите си хора.  

Всички празнични оферти на Lidl можете да видите тук

За контакт


Сподели

Покажи още